NSE-ICT wordt The Tech Factory

De afgelopen jaren werkte we vanuit The Tech Factory al vaker samen met en ook voor het bedrijf NSE-ICT uit Ede. Vandaag gaan we de volgende stap in qua samenwerken en worden we één bedrijf.

Door het samen voegen van onze krachten kunnen we een breder productportfolio bij onze klanten aanbieden en zorgen we voor een nog stabielere ondersteuning van de relaties van NSE-ICT.

U als klant van NSE-ICT zult weinig merken van de verandering. In de afgelopen jaren werkte beide bedrijven al wel vaker samen en ondersteunde Edwin Hoegen van The Tech Factory zijn collega Arjan Prost al regelmatig bij het onderhouden van bestaande omgevingen of het opleveren van nieuwe trajecten. Arjan Prost blijft uw voor NSE-ICT klanten voorlopig nog één van de aanspreekpunten, al kunt u ook contact opnemen met ons kantoor via support@techfactory.nl of 085-0231039. In de komende periode zullen de relaties van NSE-ICT bezoek krijgen van Edwin voor een kennismaking en uitleg over het uitgebreide scala aan diensten dat we aanbieden.

Ook voor relaties van The Tech Factory heeft de overname voordelen. Zo kunnen we relaties nu ook bedienen met mobiele telefonie doordat we aan het KPN partner network zijn toegevoegd. Tevens zijn we in juni business partner geworden van Youfone Zakelijk.

The Tech Factory is een full service ICT-partner die u in een snel ontwikkelende markt ondersteund bij uw IT, netwerk, VoIP telefonie en mobiele telefonie. Wij helpen uw organisatie mee om uw productiviteit te optimaliseren. Van een snel werkende verbinding tot aan een compleet ingerichte online werkplek.

Op www.techfactory.nl vind u meer informatie over onze producten en diensten. Heeft u vragen na aanleiding van deze e-mail of wilt u gebruik maken van een gratis ICT-scan voor uw organisatie, neem dan contact op met Edwin Hoegen via edwin@techfactory.nl.