IT Diensten

Zakelijk, maar ook prive wordt u steeds meer afhankelijk van uw ICT systemen. En het aantal mogelijkheden hierin blijft maar groeien, zoals cloud diensten, online werkplekken en IoT.

The Tech Factory ontzorgd.

Wij nemen u aan de hand in het oerwoud van IT en kijken samen met u wat de beste oplossingen zijn voor u of uw organisatie.

Werkplek

Installatie, onderhoud en beheer van uw lokale of online werkplek tevens kunnen we de benodigde hardware leveren en onderhouden.

Cloud

Implementeren, onderhouden en schaling van uw cloud-diensten zoals Workspace 365, Microsoft 365 en Windows 365.

Hosting

Registeren van domeinnaam en zorgen voor hosting van de site. Inclusief bouw en onderhoud van uw website.

Netwerk

Bouwen en beheren van bekabelde en draadloze netwerken. Inclusief inrichten van patchkasten, switches en firewall.

onze IT Diensten

Werkplek1
Werkplek beheer
De werkplek is essentieel voor uw medewerkers en uw bedrijf. Waar voorheen het apparaat zoals de PC of printer hierbij centraal stond, is dat nu de gebruiker. En het aantal mogelijkheden hierin blijft maar groeien, zoals cloud diensten, online werkplekken en IoT. The Tech Factory ontzorgd. Wij nemen u aan de hand in het oerwoud van IT en kijken samen met u wat de beste oplossingen zijn voor u of uw organisatie.

Wij richten uw werkomgeving in en beheren deze. Zodat u en uw medewerkers vanaf elke locatie en met elk apparaat bij de benodigde informatie en programma’s kunnen. Wij noemen dit werkplekbeheer. Ons werkplekbeheer wordt 24/7 gemonitord, we updaten deze preventief, verzorgen de back-ups en er vindt support en beheer plaatst op zowel afstand als op locatie.
office365
Cloud diensten
“De Cloud” is een plek op afstand waar onder andere uw bestanden veilig kunt opslaan. U werkt online op elke locatie en elk apparaat. Uw bestanden worden veilig opgeslagen op een centrale plek. Met clouddiensten kunt u dus overal werken. Uw organisatie is eenvoudig schaalbaar en u hoeft niet meer te investeren in dure servers.

Wij verzorgen de inrichting en het beheer van uw cloudomgeving van A tot Z, inclusief de opslag, Microsoft 365 of G-Suite programma’s, back-up, beveiliging en domeinnaam. Eventueel kan dit aangevuld worden met de digitale werkplek Workspace.
draytek2927
Verbindingen
Een stabiele en zo snel mogelijke internetverbinding is voor uw organisatie van onschatbare waarde. Het zorgt voor een hoge productiviteit en werken in de cloud wordt er nog eenvoudiger mee.

Wij leveren uw verbinding inclusief de nodigde hardware zoals een router en firewall om ongewenst internetverkeer buiten de deur te houden.

We leveren verbindingen over het traditionele kopernetwerk van KPN, maar het merendeel van onze verbindingen is inmiddels glasvezel. Deze verbinding wordt door ons gemanaged. Dat betekend dat we uw netwerkapparatuur altijd up to date houden en bij uitval van uw verbinding proactief met u en onze leveranciers schakelen om u weer zo snel mogelijk online te hebben.
blog-img2
Hosting
Uw domeinnaam met webhosting zijn bij The Tech Factory in de juiste handen. Wij hosten onze omgeving in een Nederlands datacenter, zodat u verzekerd bent van een snelle en kwalitatieve goede omgeving. Daarnaast zijn onze hostingomgevingen schaalbaar, zodat ze altijd passend zijn voor uw organisatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw omgeving te beren. Met uw persoonlijke Plesk login heeft u altijd toegang tot uw eigen omgeving om e-mail accounts te maken, uw eigen DSN te beheren of SSL aanmaken op uw site. Onze hosting omgeving biedt ondersteuning voor de meest voorkomende sitebuilders zoals WordPress en Joomla. Vanuit de Plesk omgeving kunt u zelfs eenvoudig een WordPress met SQL database laten opbouwen. Heeft u specifieke wensen voor uw hosting, bij ons is alles mogelijk.

Uiteraard kunnen we uw domein koppelen met de e-mail functionaliteiten van Microsoft 365 of Google G-Suite.
IMG-8036
Netwerkbeheer
The Tech Factory neemt uw volledig netwerkbeheer uit handen. Van ontwerp tot opbouw inclusief bekabeling, verbinding, router, firewall, switches en WiFi accesspoints.

Onze netwerken kunnen we voorzien van 24/7 monitoring. Zo kunnen we uw netwerkapparatuur controleren op werking. Eventuele opkomende storingen worden daarmee tijdig gesignaleerd en kunnen door ons verholpen voordat het inval resulteert. Onze volledig geautomatiseerde omgeving bewaakt niet alleen uw netwerkapparatuur, maar kan deze ook van alle noodzakelijke updates voorzien.
Eset
Beveiliging
Beveiliging van uw systemen en netwerk worden steeds belangrijker. Een slecht beveiligde omgeving kan er toe leiden dat andere toegang tot uw netwerk en bestanden krijgen. Met als gevolg bijvoorbeeld: datalekken, verlies van data of digitaal gegijzeld worden.

Wij helpen u om uw website, netwerk en systemen goed te beveiligen en uw beveiliging up-to-date te houden.

Security en back-up

Het nieuws staat er elke dag bol van: hacks, virussen, phishing, ransomware, etc. Een goede beveiliging van uw IT-omgeving en devices is daarom van essentieel belang. U wilt voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot uw netwerk. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw IT-omgeving zo goed mogelijk te beveiligen.

Endpoints

Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig schaalbaar is en welke we proactief monitoren.

Netwerk

Met een firewall beveiligt u het bedrijfsnetwerk tegen aanvallen vanaf het internet. We plaatsen en richten uw firewall (eventueel inclusief VPN) volledig in

Applicaties

MFA (Multi Factor Authenticatie) zorgt voor een dubbele beveiliging van uw toepassingen. MFA kan bijvoorbeeld toegepast worde op uw Microsoft 365 omgeving

Backup

Om te voorkomen dat belangrijkse gegevens verloren gaat, is een backup van wezenlijk belang. Wij kunnen uw data back-uppen on-premise én in de cloud