IT Diensten

Zakelijk, maar ook prive wordt u steeds meer afhankelijk van uw ICT systemen. En het aantal mogelijkheden hierin blijft maar groeien, zoals cloud diensten, online werkplekken en IoT.

The Tech Factory ontzorgd.

Wij nemen u aan de hand in het oerwoud van IT en kijken samen met u wat de beste oplossingen zijn voor u of uw organisatie.

Werkplek

Installatie, onderhoud en beheer van uw lokale of online werkplek

Cloud

Implementeren, onderhouden en schaling van uw cloud-diensten zoals Workspace 365 of Microsoft 365

Hosting

Registeren van domeinnaam en zorgen voor hosting van de site. Inclusief bouw en onderhoud van uw website

Netwerk

Bouwen en beheren van bekabelde en draadloze netwerken. Inclusief inrichten van patchkasten

Een greep uit onze IT Diensten

Workspace365
Eén centrale digitale werkplek
Eén centrale online werkplek waarin uw medewerkers alle functies en programma’s kunnen vinden, dat is Workspace. De workspace kan op welke apparaat en elke locatie geopend worden. Daarmee heeft uw medewerker zijn werkplek altijd bij zich, ongeacht op welke locatie en met welk apparaat er gewerkt wordt.

De Workspace kan naar eigen wensen door de medewerker ingericht worden en werkt naadloos samen met Microsoft 365. Zo kan efficiënt samengewerkt worden en kunnen bestanden uit sharepoint eenvoudig opgehaald worden.
Werkplek1
Werkplek beheer
De werkplek is essentieel voor uw medewerkers en uw bedrijf. Waar voorheen het apparaat zoals de PC of printer hierbij centraal stond, is dat nu de gebruiker. En het aantal mogelijkheden hierin blijft maar groeien, zoals cloud diensten, online werkplekken en IoT. The Tech Factory ontzorgd. Wij nemen u aan de hand in het oerwoud van IT en kijken samen met u wat de beste oplossingen zijn voor u of uw organisatie.

Wij richten uw werkomgeving in en beheren deze. Zodat u en uw medewerkers vanaf elke locatie en met elk apparaat bij de benodigde informatie en programma’s kunnen. Wij noemen dit werkplekbeheer. Ons werkplekbeheer wordt 24/7 gemonitord, we updaten deze preventief, verzorgen de back-ups en er vindt support en beheer plaatst op zowel afstand als op locatie.
office365
Cloud diensten
“De Cloud” is een plek op afstand waar onder andere uw bestanden veilig kunt opslaan. U werkt online op elke locatie en elk apparaat. Uw bestanden worden veilig opgeslagen op een centrale plek. Met clouddiensten kunt u dus overal werken. Uw organisatie is eenvoudig schaalbaar en u hoeft niet meer te investeren in dure servers.

Wij verzorgen de inrichting en het beheer van uw cloudomgeving van A tot Z, inclusief de opslag, Microsoft 365 of G-Suite programma’s, back-up, beveiliging en domeinnaam. Eventueel kan dit aangevuld worden met de digitale werkplek Workspace.
blog-img2
Hosting
Uw domeinnaam met webhosting zijn bij The Tech Factory in de juiste handen. Wij hosten onze omgeving in een Nederlands datacenter, zodat u verzekerd bent van een snelle en kwalitatieve goede omgeving. Daarnaast zijn onze hostingomgevingen schaalbaar, zodat ze altijd passend zijn voor uw organisatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw omgeving te beren. Met uw persoonlijke Plesk login heeft u altijd toegang tot uw eigen omgeving om e-mail accounts te maken, uw eigen DSN te beheren of SSL aanmaken op uw site. Onze hosting omgeving biedt ondersteuning voor de meest voorkomende sitebuilders zoals WordPress en Joomla. Vanuit de Plesk omgeving kunt u zelfs eenvoudig een WordPress met SQL database laten opbouwen. Heeft u specifieke wensen voor uw hosting, bij ons is alles mogelijk.

Uiteraard kunnen we uw domeinnaam koppelen met de e-mail functionaliteiten van Microsoft 365 of Google G-Suite.
IMG-8036
Netwerkbeheer
The Tech Factory neemt uw volledig netwerkbeheer uit handen. Van ontwerp tot opbouw inclusief bekabeling, verbinding, router, firewall, switches en WiFi accesspoints.

Onze netwerken kunnen we voorzien van 24/7 monitoring. Zo kunnen we uw netwerkapparatuur controleren op werking. Eventuele opkomende storingen worden daarmee tijdig gesignaleerd en kunnen door ons verholpen voordat het inval resulteert. Onze volledig geautomatiseerde omgeving bewaakt niet alleen uw netwerkapparatuur, maar kan deze ook van alle noodzakelijke updates voorzien.
Eset
Beveiliging
Beveiliging van uw systemen en netwerk worden steeds belangrijker. Een slecht beveiligde omgeving kan er toe leiden dat andere toegang tot uw netwerk en bestanden krijgen. Met als gevolg bijvoorbeeld: datalekken, verlies van data of digitaal gegijzeld worden.

Wij helpen u om uw website, netwerk en systemen goed te beveiligen en uw beveiliging up-to-date te houden.