VoIP telefonie

Voice over IP of te wel: bellen via het internet. Wij helpen uw organisatie verder met Hosted VoIP. Geen dure centrale meer op locatie, maar stabiel en veilig in de cloud.
 
Daardoor wordt u centrale volledig schaalbaar en heeft u de gewenste functies voor uw medewerkers op elk apparaat. Ongeacht of ze bellen via een GSM, een vast toestel of de softphone applicatie op de PC of laptop.
 

Daarnaast valt Hosted VoIP eenvoudig te integreren met uw CRM of Teams omgeving.

De voordelen van VoIP

Eenvoudig schaalbaar
De centrale groeit altijd met uw organisatie mee
Altijd up-to-date
De centrale wordt centraal geüpdatet
Overal te gebruiken
Overal ter wereld bereikbaar alsof u op de zaak bent
Geen dure fysieke centrale


Op afstand te beheren
Geen dure monteurs op locatie meer nodig
Te koppelen met CRM
Met één klik vanuit de CRM een nummer bellen
Rapportages mogelijk


Elk device

Bellen hoeft zich niet meer te beperken tot uitsluitend een vast telefoontoestel. Met een moderne telefooncentrale in de cloud kunt u bellen vanaf elk apparaat als ware u op de zaak.
 
U kunt naast uw vaste toestel bijvoorbeeld gebruik maken van een app op uw mobiele telefoon of bellen met een softphone, software op de computer.
 
Door de telefoon en computer te integreren is het eenvoudig om met een click-to-dail functionaliteit direct vanuit uw CRM te bellen. U klikt het nummer in uw CRM aan en de softphone bouwt automatisch het telefoongesprek op. Bij inkomende oproepen kan direct automatisch de klantenkaart van uw relatie opgehaald worden uit uw CRM-applicatie.

Wilt u meer weten over wat een goede VoIP centrale voor u kan betekenen? Wij nemen graag te tijd voor een vrijblijvende telecomscan voor uw organisatie.

The Tech Factory biedt diverse VoIP oplossingen op diverse platformen aan. Wij kunnen daardoor altijd een product zoeken dat qua functionaliteiten en prijs perfect bij u past.

    Voor eindklant en als installatiepartner

    Wij leveren en installeren onze VoIP en WiFi diensten direct aan u als eindklant, maar werken daarnaast ook als installatiepartner voor diverse telecom en ICT partijen in Nederland die geen (of een beperkte) eigen buitendienst hebben.

    Wij zijn VCA, KPN en voor een groot scala aan VoIP oplossingen gecertificeerd. Wij zijn daarmee als uw installatiepartner het verlengstuk van uw eigen bedrijf.

    Wij voeren voor onze partners installatie van verbindingen (ADSL, VDSL, FTTH, etc), beheer en installatie van VoIP oplossingen (on premise en in de cloud),  aanleg van beveiligingscamera’s en het verwerken van tickets op deze producten. Uiteraard kunnen we ook de inventarisatie en volledige installatie inclusief benodigde hardware doen om uw als partner volledig te ontzorgen.