VoIP

VoIP telefonie. Voice over IP: bellen via het internet. Wij helpen uw organisatie verder met Hosted VoIP. Geen dure centrale meer op locatie, maar stabiel en veilig in de cloud.
 
Daardoor wordt u centrale volledig schaalbaar en heeft u de gewenste functies voor uw medewerkers op elk apparaat. Ongeacht of ze bellen via een GSM, een vast toestel of de softphone applicatie op de PC of laptop.
 

Daarnaast valt Hosted VoIP eenvoudig te integreren met uw CRM of Teams omgeving.

De voordelen van VoIP

Wilt u meer weten over wat een goede VoIP centrale voor u kan betekenen? Wij nemen graag te tijd voor een telecomscan voor uw organisatie.

Wij bieden diverse VoIP oplossingen op diverse platformen en kunnen daardoor altijd een product zoeken dat qua functionaliteiten en prijs perfect bij u past.

  Elk device

  Bellen hoeft zich niet meer te beperken tot uitsluitend een vast telefoontoestel. Met een moderne telefooncentrale in de cloud kunt u bellen vanaf elk apparaat als ware u op de zaak.
   
  U kunt naast uw vaste toestel bijvoorbeeld gebruik maken van een app op uw mobiele telefoon of bellen met een softphone, software op de computer.
   
  Door de telefoon en computer te integreren is het eenvoudig om met een click-to-dail functionaliteit direct vanuit uw CRM te bellen. U klikt het nummer in uw CRM aan en de softphone bouwt automatisch het telefoongesprek op. Bij inkomende oproepen kan direct automatisch de klantenkaart van uw relatie opgehaald worden uit uw CRM-applicatie.

  Wij leveren en installeren onze VoIP en WiFi diensten direct aan u als eindklant, maar werken daarnaast ook als installatiepartner voor diverse telecom en ICT partijen in Nederland die geen (of een beperkte) eigen buitendienst hebben.

  Wij zijn VCA, KPN en voor een groot scala aan VoIP oplossingen gecertificeerd. Wij zijn daarmee als uw installatiepartner het verlengstuk van uw eigen bedrijf.

  Wij voeren voor onze partners installatie van verbindingen (ADSL, VDSL, FTTH, etc), beheer en installatie van VoIP oplossingen (on premise en in de cloud),  aanleg van beveiligingscamera’s en het verwerken van tickets op deze producten. Uiteraard kunnen we ook de inventarisatie en volledige installatie inclusief benodigde hardware doen om uw als partner volledig te ontzorgen.