Over ons

0 +
VoIP Centrales
0 +
Wifi Accesspoints
0 +
Camera's
0 +
Werkplekken

onze partners

office365
Met Microsoft 365 kunnen uw medewerkers onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat beter samenwerken. Met elkaar, maar ook met relaties. Vanuit Word, Excel of PowerPoint kunnen bestanden gedeeld worden of er samen in gewerkt worden. Bestanden worden opgeslagen in de cloud en de tools binnen Microsoft 365 werken samen.
Microsoft 365
Cloud dienst
Xelion
Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.
Xelion 7
VoIP telefonie
Youfone-logo28062-430x400
Goed bereikbaar zijn is van essentieel belang voor u en uw organisatie. Wij verzorgen samen met u een zakelijke mobiele telefonie oplossing waarbij u verzekerd bent van de beste oplossing. Dit kunnen we aanvullen met onze service zoals toestellen, migratie van uw data naar een nieuw toestel en mobiele beveiliging.
Youfone zakelijk
Mobiele telefonie
Teams
Met Microsoft 365 kunnen medewerkers, maar ook relaties onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat nog beter samenwerken. Vanuit Word, Excel of PowerPoint kunnen bestanden gedeeld worden of kan er samen in bestanden gewerkt worden. Daarnaast kun je middels bellen of videobellen met elkaar communiceren en presentaties geven. Microsoft 365 maakt reizen overbodig.
Microsoft Teams
Cloud dienst
Unifi
UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven maar ook woningen een onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer biedt. Uw device wordt naadloos van WiFi ontvanger naar ontvanger overgedragen en met de virtuele server applicatie kan middels een webbrowser het volledige netwerk gecontrolleerd en beheerd worden.
Unifi
WiFi
HartVoorIT
U wilt graag dat uw computer alles doet wat u wilt. Maar dan valt je draadloze internetverbinding uit. Of u haalt - zonder dat u het weet - een virus binnen, waardoor u computer niet goed meer werkt. Heb u al iemand die deze problemen voor u oplost? Hart voor IT biedt u snel professionele computerhulp. Zodat u snel weer verder kunt.
Hart voor IT
IT Diensten
Eset
ESET heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen zodat ze genieten van veiligere technologie. Eset software heeft lage belasting op hardware, maar hoge bescherming tegen malware. ESET biedt antivirus software voor thuis en zakelijke gebruikers, met ingebouwde firewall en antispam beveiliging voor PC, Mac, Linux, Smartphones en Tablets.
Eset Security
IT Diensten