Over ons

  • Professionele ICT-ondersteuning voor het MKB

Ook u als ondernemer heeft ongetwijfeld wel eens problemen met uw e-mail, internet of netwerkverbinding. En dan is het prettig als er direct iemand beschikbaar is die uw probleem adequaat kan oplossen. The Tech Factory helpt u ICT-problemen oplossen. Of het nu gaat om het oplossen van uw e-mail of internet problemen, het vervangen, installeren of herstellen van uw netwerk of randapparatuur of het plaatsen van een nieuwe telefooncentrale, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij hebben onze diensten in drie grote pijlers verdeeld:

– IT dienstverlening zoals werkplekbeheer, clouddiensten, hosting en netwerkbeheer.

– VoIP oplossing, waarbij we uw organisatie verder met de volgende stap Hosted VoIP

– WiFi netwerken. Een totaaloplossing voor een uitstekende en volledig beheersbare WiFi dekking voor uw of uw organisatie

Start u met een nieuw bedrijf en bent u op zoek naar één adres voor al uw digitale vragen of wilt u juist eens een frisse blik op uw bestaande IT, VoIP of WiFi-omgeving en/of website, wij zijn u graag van dienst.

Met The Tech Factory heeft u één aanspreekpunt voor uw volledige digitale werkomgeving. Dat maakt het voor u eenvoudig en hierdoor valt er bij storingen of vragen snel te schakelen.

0 +
VoIP Centrales
0 +
Wifi Accesspoints
0 +
Camera's
0 +
Werkplekken

Onze diensten

office365

Met Microsoft 365 kunnen uw medewerkers onafhankelijk van plaats, tijd en apparaatbeter samenwerken. Met elkaar, maar ook met relaties. Vanuit Word, Excel of PowerPoint kunnen bestanden gedeeld worden of er samen in gewerkt worden. Bestanden worden opgeslagen in de cloud en de tools binnen Microsoft 365 werken samen.

Microsoft 365
Cloud dienst
Xelion

Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Xelion 7
VoIP telefonie
Teams

Met Microsoft 365 kunnen medewerkers, maar ook relaties onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat nog beter samenwerken. Vanuit Word, Excel of PowerPoint kunnen bestanden gedeeld worden of kan er samen in bestanden gewerkt worden. Daarnaast kun je middels bellen of videobellen met elkaar communiceren en presentaties geven. Microsoft 365 maakt reizen overbodig.

Microsoft Teams
Cloud dienst
Unifi

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven maar ook woningen een onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer biedt. Uw device wordt naadloos van WiFi ontvanger naar ontvanger overgedragen en met de virtuele server applicatie kan middels een webbrowser het volledige netwerk gecontrolleerd en beheerd worden.

Unifi
WiFi
HartVoorIT

U wilt graag dat uw computer alles doet wat u wilt. Maar dan valt je draadloze internetverbinding uit. Of u haalt - zonder dat u het weet - een virus binnen, waardoor u computer niet goed meer werkt. Heb u al iemand die deze problemen voor u oplost? Hart voor IT biedt u snel professionele computerhulp. Zodat u snel weer verder kunt.

Hart voor IT
IT Diensten
Eset

ESET heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen zodat ze genieten van veiligere technologie. Eset software heeft lage belasting op hardware, maar hoge bescherming tegen malware. ESET biedt antivirus software voor thuis en zakelijke gebruikers, met ingebouwde firewall en antispam beveiliging voor PC, Mac, Linux, Smartphones en Tablets.

Eset Security
IT Diensten