Uitgeverij over op Xelion

In opdracht van een ICT organisatie in het knooppunt Arnhem/Nijmegen leverde we bij een uitgeverij voor vakbladen in de groene sector een Xelion centrale op met 11 gebruikers.

Omdat de uitgeverij zag dat er in de afgelopen jaren steeds meer gebruik werd gemaakt van mobiele apparaten en steeds minder van de vaste telefoon, leverde we de centrale op met het gebruik van de Xelion app op de smartphone en softphone applicatie op de PC.

De oproepen voor de vaste nummers van de organisatie komen daarmee binnen op de mobiele toestellen van de gebruikers, maar met de functionaliteiten en routing van een volwaardige centrale. Doordat de gebruikers hun smartphone gebruiken in combinatie met de softphone applicatie op de PC, kunnen ze gesprekken in de wacht zetten, doorverbinden, groepsgesprekken opbouwen en gebruik maken van het centrale adressenboek waarin we meer dan 10.000 contacten plaatsten.

Wilt u meer zien van de mogelijkheden van de Xelion telefooncentrale, neem contact met ons op voor een kosteloze uitgebreide demonstratie bij u op locatie.