T-Inside voor drijvende supermarkt

In opdracht van een ICT partij uit het knooppunt Arnhem/Nijmegen leverde we een T-Inside Essential centrale op voor 3 locaties.

Op drie zogenaamde bunkerlocaties kan internationale binnenvaart en kleinere zeevaart gasolie, smeerolie en scheepsmaterialen 24 uur per afhalen door eenvoudig naast de boot af te meren.

Op twee van deze locaties zijn kantoren aanwezig. Deze kantoren werden voorzien van vaste Mitel toestellen. Voor de derde locatie en voor diverse functies op het de dek, werd gekozen voor een VAMO oplossing. Hierbij wordt de mobiele telefoon geïntegreerd in de centrale.

T-Inside Essential
T-Inside Essential biedt de klant een complete zakelijke communicatieoplossing met mobiel, volwaardige PBX- en presence functionaliteiten op elk type device, waar dat zich ook bevindt. Het is een volledig oplossing die gebaseerd is op het bekende platform Telepo met applicaties voor pc’s, Macs, tablets en smartphones (Android en iOS). Het T-Mobile netwerk fungeert als de backbone voor zowel de vaste als de mobiele communicatie.